donderdag 23 augustus 2012

Slecht nieuws van de Arts

Hoe gaat het nu hoor ik een aantal van jullie denken. Het is nu bijna 1 jaar geleden dat de arts vertelde dat ik mocht gaan lopen en staan. Wat ik ook gelijk vol energie ben gaan doen. Heb een tijdje op mijn oude schoenen gelopen, maar die gingen begin dit jaar kapot. Dus moest ik wel op gewone schoenen gaan lopen. Dit ging niet zo best, ik had veel pijn, en het was dezelfde pijn als voor de operatie. Ook had ik veel pijn aan mijn heup, maar goed dat kon lang duren had mijn arts gezegd. Ik had nog een verwijsbriefje voor nieuwe orthopedische schoenen en heb de stap maar genomen om die aan te vragen en te laten maken. Ik heb een fijne schoenmaker gevonden in Exloo die maakt graag mooie aangepaste schoenen. Maar dat duurt altijd een paar maanden voordat die klaar zijn. 21juli mocht ik ze ophalen en ze zijn heel mooi geworden. Lekker licht en stoer.


Ik ben ze gaan proberen, maar ook helaas met deze schoenen had ik weer veel pijn soms zo erg dat ik niet meer kon autorijden. Dus ben ik maar op controle geweest bij mijn Arts in Woerden. Dus afgelopen dinsdag ben ik uit mijn werk in zwolle naar Woerden gereden. De arts vond het een verrassing mij op zijn spreekuur te zien. Zoals hij aangaf vast is vast daar mag je geen pijn meer aan hebben. Dus ik uitleggen dat ik weer heel veel pijn heb net als voor de operatie. En dat mijn heup ook nog veel pijn doet. Hij legde uit dat de pijn aan mijn heup minder moet worden maar dat het lang kan duren. Maar het belangrijkste nieuws is wel dat hij geschrokken is van het feit dat mijn voet weer zeer aan het doen is. Vaak zo erg dat ik niet kan lopen. Wat hij toen aangaf daar schrok ik nogal van. Hij gaf aan dat hij het niet meer weet. Hij weet dus niet meer wat hij nog kan doen, deze operatie had moeten slagen gaf hij aan. Maar goed hij geeft niet snel op. Hij wil nu dat ik door een ploegje van 4 a 5 orthopedische chirurgen word bekeken. Deze werken allemaal bij de Maartenskliniek in Woerden of in de hoofdvestiging in Nijmegen. Ze gaan nu hun agenda's bij elkaar leggen en dan word ik gebeld voor een afspraak. Voordat ik dan langsga moet ik eerst up to date foto's maken zodat ze met zijn allen een goed beeld hebben. Ze gaan dan met elkaar kijken en onderzoeken of er nog hoop is. Maar goed ben er dus aardig van ondersteboven dat is logisch. Moet het even verwerken en een plekje geven.

Verder gaat het leven hier op de boerderij goed, het blijft een mooi plekje. En de beestjes Ginny en Hermie willen niet meer weg. Ze vangen het ene beest na het andere en komen die dan bij mij brengen als kado. Ik heb het volgende al langs zien komen, muizen, mollen, duiven, merels, ratten. Dus dat is best aardig van ze zulke kado's ;-).
Verder zijn ze langzaam aan het wennen aan de andere boerderijbewoners. Ze waren eerst heel bang en andere mochten niet in de buurt komen, maar dat gaat nu veel beter. Ze laten zich al door verschillende bewoners aaien en knuffelen, en blijven nu lekker liggen als er iemand aan komt. Dus dat is een mooie vooruitgang.

Verder ben ik weer gaan fietsen, ja fietsen. Heb voor mijn vakantiegeld een electrische fiets gekocht en daar heb ik al gebruik van gemaakt. Dat fietsen gaat super makkelijk en zonder pijn dat scheelt.

Zo zijn jullie weer bij. Oh ja ik zoek nog iemand die mijn flatje in zoetermeer wilt kopen.
Hier vind je meer info over mijn flat.

1 opmerking:

  1. Het is ook niet niks als je arts het niet weet. Ik hoop en bid dat de andere artsen wel iets weten en dat dit niet het eindstation is.
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen