vrijdag 28 maart 2014

Een nieuw begin

Zo weer eens een blog van mij. Laatste is anderhalf jaar oud namelijk oeps.
Hoe gaat het nu, nou ik kan zeggen prima. Ik heb nu een schoenmaker gevonden die hele prachtige en goeie schoenen maakt. En wat nog fijner is de pijn is veel minder. Er zijn nog wel dagen dat ik pijn in mijn voeten heb, maar die dagen komen maar een paar keer per maand voor. Heel fijn en goed nieuws dus. Ik kan weer traplopen, wandelen buiten met collega's, thuis wandelen in het bos, winkelen, strandwandelen, fietsen en wat al niet meer. Dit is zo een verhoring van mijn gebed dat ik wel moest delen met jullie. Nu weet ik dat het altijd weer minder kan gaan, dus zo lang het goed gaat kan ik er alleen maar van genieten.

Zoals jullie weten woon ik nu met mijn ouders, zussen, zwagers, neefjes en nichtje op 1 boerderij. Daar heb ik een 1 grote kamer van 3 bij 3,5meter. En een eigen badkamer. Nu was de bedoeling dat ter zijne tijd er op het terrein een eigen huis gemaakt zou worden voor mij. Alleen dit gaat voorlopig nog even duren i.v.m. omstandigheden. Maar aangezien het goed gaat en ik dus weer kan traplopen en het nog even duurt voor een eigen huis hebben we besloten dat ik er boven een kamer bij krijg. Dit zodat ik meer ruimte krijg en meer van mijn spullen neer kan zetten. Ik heb nu boven een slaapkamer waar ook mijn bureau staat voor de administratie. En beneden heb ik een kamer waar ik tv kan kijken en waar ik mijn verzamelingen neer kan zetten. De kamer boven was van mijn neefje, maar hij heeft nu een andere kamer gekregen, en twee van mijn neefjes slapen nu op 1 kamer en dat gaat goed.

Mijn twee kamers heb ik een mooie schilderbeurt gegeven. Niet alleen hoor, mijn zus en moeder hebben daarbij geholpen. Ook heeft mijn moeder de gordijnen gemaakt. Had ik voorheen alles blauw en blauw en blauw. Heb ik nu voor andere tinten blauw gekozen. Zijn een beetje aqua kleuren geworden met lime groene accenten. Bij deze een aantal foto's ervan. De eerste foto's zijn van de kamer boven en de laatste van de kamer beneden. De mooie tv kast, is een grenen kast van marktplaats en die is door mijn moeder voorzien van een mooie kleur. Ook kunnen jullie nu mijn panda en filmverzameling zien. Er staan maar twee boekenkasten, ik lees nog wel veel maar heb het meeste op mijn ipad staan.

Bij deze dus een update van mij. Ik heb nog wel pijn maar heel veel minder. Ik hoop en bid dat het voorlopig zo mag blijven.

2 opmerkingen:

  1. Leuk geworden zo! Had je nou niet nog een foto van je schuifdeuren erbij kunnen doen?
    Het is zo een kleurig geheel, lekker vrolijk en helemaal Anneke!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad helemaal Anneke, erg gezellig en zo toch genoeg eigen plek tussen al de anderen.

    BeantwoordenVerwijderen