maandag 4 juli 2011

Nieuw Gips

Zo vanmorgen weer naar het ziekenhuis gereden voor een bezoekje aan gipsmeester Nico.
Daar heeft hij het witte gips eraf gehaald. En daarna de hechtingen uit mijn voet gehaald. De snee in mijn voet is wat groter als de operatie van oktober 2007. Maar de wond ziet er goed uit. En wat heel fijn voor mij is dat mijn voet niet zo zeer doet als bij de vorige operatie. Nico kon gewoon mijn voet vastpakken zonder dat ik enorm veel pijn heb. Dat scheelt wel.
Toen mocht er nieuw gips op. En hij vroeg wat voor kleur deze keer. Nou ik ben ik een blije bui dus vroeg of ik ook twee kleuren mocht aangezien hij toch bijna 3 volle gipsrolletjes nodig heeft. Ja hoor zegt hij dat mag wel van mij. Dus heb ik gekozen voor Oranje en Geel. Zijn vraag was toen moet ik het netjes splitsen of mag ik het ook door elkaar doen. Nou doe maar lekker door elkaar zei ik dus. Hij heeft toen eerst mijn voet ingepakt in oranje en een gedeelte van mijn onderbeen. En daarna heeft hij de rest afgemaakt met geel. En dat is best fel en heftig zo bij elkaar. Nou niemand heeft zulk bijzonder gips zei hij. Toen heeft hij nog de hechtingen in mijn onderbuik eruit gehaald. Die waren wat onstoken en er zat al een velletje over. Dus dat was wat pijnlijker. Hij heeft ze er netjes uitgehaald. Nu moet die wond genezen.
Heb even 3 foto's die jullie kunnen bekijken. Op de eerste foto zie je mijn gipsbeen met dat witte gipsspalk (is gespleten met verband) en op de tweede zie je mijn nieuw gipsbeen met oranje en geel. Oh ja mijn moeder vond het zo leuk dat gips dat ze mijn nagels maar oranje heeft geschilderd.
Ik mag op dit nieuwe gips ook nog niet lopen en staan, dit gips moet blijven zitten tot 26 juli dan mag ik terug naar het ziekenhuis.

2 opmerkingen:

  1. Lekker fel dan val je goed op!
    Fijn dat het verder zo goed met je voet gaat, dat valt ons allemaal heel erg mee en we zijn voor jou heel erg blij ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker erg leuk kleurtje en die nagels zien er zo ook erg leuk uit. En we mogen God dankbaar zijn dat alles best goed gaat.

    BeantwoordenVerwijderen