donderdag 30 juni 2011

Twee weken na de operatie

Enne hoe is het nu hoor ik jullie vragen? Het is nu twee weken na de operatie en het gaat wel zal ik zeggen. De eerste paar dagen heb ik heel veel pijn gehad in mijn heup. Heb toen ook veel geslapen overdag. Nu twee weken later heb ik nog steeds pijn in mijn heup. Maar goed de arts had al gewaarschuwd dat ik daar veel pijn aan zou hebben. Heb gelukkig bijna geen pijn in mijn voet, dat scheelt. Heb nu nog dat witte gespleten gips. Is wel bijna kapot maar goed moet er nog even om blijven zitten. Maandagmorgen mag dat gips eraf en krijg ik nieuw gips. Ook mogen dan de hechtingen in mijn heup en in mijn voet eruit. Hopelijk word de pijn in mijn heup dan minder.
Wat doe ik zoal op een dag. Sochtends tot 9uur slapen, dan word ik meestal wakker. En dan ontbijten en dan achter mijn laptoppie zitten. En daar doe ik spelletjes of kijk ik filmpjes. Dit hou ik niet zo heel lang vol. Als ik het niet meer vol hou, ga ik op bed liggen en dan dvd's kijken op mijn tv. En dan smiddags eten en daarna weer lekker dvd's kijken of achter mijn laptoppie zitten. Savonds lekker eten en dan weer dvd's kijken of achter mijn laptoppie en dan slapen. Soms slaap ik de hele nacht door, maar vaak heb ik veel pijn snachts en ga dan lezen of liggen draaien. Maar ook dat word steeds minder gelukkig.
Verder word ik lekker verwend door mijn vader en moeder. Met lekker eten savonds en fruit enzo. Ook mijn zussen, zwagers en tantezeggers verwennen op hun manier, ook dat vind ik erg fijn.
Zo zijn jullie weer bij.

1 opmerking:

  1. Nou erg mooi dat de pijn nu wat minder word. Dat is erg vervelend en word je chagrijnig van. Hopen dat als de hechtingen er uit zijn de pijn wat minder word. dikke kus en knuffels van de jongens
    arike

    BeantwoordenVerwijderen