donderdag 28 juli 2011

Rondje ziekenhuis

Zo afgelopen dinsdag heb ik weer eens een rondje ziekenhuis gedaan zoals dat heet.
Deze keer alleen samen met mijn moeder. Eerst naar de gipskamer al waar gipsmeester Nico het gele met oranje gips van mijn been afhaalde. Daarna ging ik naar de Rontgen. Daar moesten we een hele tijd wachten. Maar goed we hebben tijdens het wachten lekker een bakkie koffie en warme chocolademelk gedronken. Toen ik aan de beurt was hebben ze twee foto's gemaakt van mijn voet. Daarna gingen we naar de wachtkamer van mijn specialist. Daar moesten we ook een tijdje wachten. En de specialist had goed nieuws voor mij. Mijn voet zit er goed uit. Er is een heel klein beetje botgroei aanwezig. Dus hij heeft goede hoop dat het allemaal mooi aan elkaar groeit. Wat fijn was dat hij gewoon aan mijn voet mocht voelen zonder dat ik heel veel pijn had. Dit had ik de vorige keer wel namelijk. Ook dit geeft aan dat het nu goed moet zitten. Hij wil wel dat ik gips krijg tot het volgende artsbezoek. Dit zodat het rustig en goed kan gaan groeien. Ik mag wel heel langzaam mijn voet gaan belasten. Te beginnen met 10 kilo en dan heel langzaam steeds meer. Na het bezoek aan de arts ging ik weer terug naar de gipsmeesters. Daar heb ik nieuw gips gekregen van ze. En deze keer heb ik gekozen voor de kleuren Rose en Blauw. De nieuwe afspraak met de specialist en de rontgen staat gepland voor 16 september. Aangezien ik dan 7,5 week met hetzelfde gips moet rondlopen mag ik 23 augustus nog een keer van gips wisselen.
Op de foto's kunnen jullie zien hoe mijn gipsen been er nu uit ziet.
Oh ja, mijn moeder vond dat oranje teennagels niet pasten bij het nieuwe gips dus heb ik nu ook rose teennagels gekregen. Enne het hartje heeft mijn lieve moeder er ook op getekent.
Zou zeggen tot de volgende keer maar weer. En veel plezier met de foto's.

1 opmerking:

  1. ziet er weer mooi uit. En fijn dat er eindelijk positief nieuws was over je voet daar mogen we God dankbaar voor zijn. En nu maar hopen dat het goed blijft gaan. Dikke kus van ons

    BeantwoordenVerwijderen