woensdag 18 mei 2011

Beestjes enzo

Zo weer een nieuw blog, en deze gaat over beestjes.
Afgelopen winter heb ik weer zakjes met vliespinda's opgehangen en net als voorgaande jaren kwam daar geen 1 vogel op af. Nu zijn er al een aantal dagen een paar koolmeesjes bezig met eten ervan. Ze hebben hier vlakbij een nestje en komen zeer regelmatig van het zakje eten. Dit is voor mij en voor de katjes een leuk gezicht. Ik heb geprobeerd foto's te maken, maar met een raam er tussen gaat het wat lastig maar goed tis toch een beetje gelukt.Verder is het vandaag 18mei en dus zijn mijn twee katjes 2jaar oud geworden.
Afgelopen jaar hebben we veel meegemaakt. We zijn o.a. op vakantie geweest. En dat ging prima, eerste paar dagen wel even stress of ze de weg terug vinden naar de tent maar dat ging goed.
Verder logeer ik regelmatig bij mijn ouders en hun kat joepie. De eerste paar keer ging dat wat moeizaam ze zaten alleen onder het bed bang te wezen.Nu gaat dat steeds beter, alleen als de complete familie over de vloer komt zijn ze nog wat bang en kruipen ze weer onder het bed maar goed dat komt ook wel goed.
Verder hebben ze daar in huis lekkere tukplekjes ontdekt zoals je kan zien op de foto's. En dat is alleen maar fijn gezien het feit dat ik binnenkort weer bij mijn ouders ga wonen vanwege de operatie.En vandaag zijn ze jarig. Heb gelijk een duidelijk typische foto van ze gemaakt. Hermie dicht bij mij op de bank klaar om te kroelen. En Ginny spelend op de grond. Precies zoals ze zijn. Hermie slaapt en knuffelt heel veel, Ginny is echt de ondeugende kat die niet zo van kroelen houd.En op een verjaardag hoort lekker eten. Ze hebben vandaag een mix gekregen van zakjes whiskasvlees wat ik nog had liggen. Nou dat vinden ze heerlijk, ze krijgen bijna altijd brokjes en heeeeeeeel soms dus vlees dus dat was heel ongeduldig wachten zoals je ziet op de eerste foto. En daarna was het lekker smullen te zien op foto 2.
2 opmerkingen:

  1. toch niet waar! Ik heb de taart gemist. Dat is nu jammer.....maar gefeliciteerd hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook van hier nog gefeliciteerd bessies!

    BeantwoordenVerwijderen