vrijdag 6 mei 2011

30 jaar geworden

Op 5 mei (idd bevrijdingsdag) ben ik 30 jaar geworden, deze dag heb ik bij mijn ouders gevierd, zij hebben daar meer ruimte voor.
Allereerst werd ik die morgen toegezongen door mijn ouders en twee neefjes die ook daar logeerden. Daarna was het huis in gereed brengen en wachten op de kado's en visite. Mijn oudste zus had namelijk de kado's van mijn ouders nog thuis, maar die kwam ze samen met haar kado brengen.
Mijn oudste zus had ook nog een lekkere taart gemaakt.

Sochtends zat de hele woonkamer vol visite, zoals te zien is op de volgende foto's.

Ik zelf was ook versierd, had een mooie badge gekregen zodat iedereen kon zien dat ik de jarige was, en ik had ook een mooie strik op.

Smiddags hebben we lekker met zijn allen brood gegeten, en veel andere lekkere dingen. Savonds gingen we met zijn allen broodje hamburger maken, mijn moeder had de hamburgers al gebakken, dus we hoefde ze alleen nog maar te beleggen. Nou die waren heel erg lekker vond iedereen. Joran had er zelfs 2 op. Zo lekker waren ze. We hadden ook nog een lekker toetje, maar daar had Hannah en de rest nog wel een plekje voor in hun buik. Maar na het toetje zat iedereen zijn buik vol. Toen was er een grote afwas, die mijn beide zwagers en broer hebben weggewerkt. Daarna ging mijn oudste zus en zwager weer naar huis met hun 4 jongens. Mijn broer ging ook gelijk weg. Joke, Freddy en Hannah bleven nog even koffie drinken met een stukje overgebleven taart. En toen was de dag alweer bijna voorbij. Mijn pa en ik hebben nog even mijn kado's op de foto gezet.
Van mijn ouders, zussen, zwagers, broer en tante zeggers heb ik een eerste deel van een heel leuk servies gekregen.

Ik heb ook nog een nieuw zelfgemaakt dekbedovertrek met kussensloop gekregen van ze. Daar zitten allemaal foto's op van toen ik nog jonger was dan nu.

Ook heb ik van hen, het huwelijk van william en kate op dvd gekregen. Een verjaardagsbadge en een mooi bedeltje.

Bij het bedeltje staat de volgende tekst: Als God ons over rotsachtige wegen laat gaan, zorgt Hij ook voor stevige schoenen.
Verder heb ik van mensen van onze kerk nog geld gekregen voor meer serviesonderdelen een boekje, kaarsen en bonbons. Al met al aardig verwend dus.
Nu zal het wel even wennen zijn als ik mijn leeftijd op moet schrijven, het is niet meer 29 maar 30.


1 opmerking:

  1. Nou je bent lekker verwend! Maar dat heb je ook wel verdiend op deze leeftijd ;)
    Ik houd nog even vast aan die twintig in mijn leeftijd, maar neem de tijd met wennen aan dertig, voor je het weet mag je al naar de veertig ;)

    BeantwoordenVerwijderen